Gospelgroep "The Ballad Singers"

Nieuwsbrief

Email:

Boekingen

 

Adres:

Homepage

Alb.Hahnweg 100
7241EK Lochem

 

 
Uw mailadres

Heeft u in het verleden als contactpersoon van een kerkelijke instelling gefungeerd, maar u heeft uw taak overgedragen? Mail dan deze brief door aan uw opvolger.

Hebben we uw adres onterecht in ons bestand staan? Dan kunt u uw emailadres zelf uit ons bestand halen door onderaan deze nieuwsbrief op uw emailadres te klikken. Jammer want u ontvangt dan géén nieuwe nieuwsbrieven meer.

Kent u commissieleden of andere belangstellenden voor deze nieuwsbrief, zij kunnen zich via onze website aanmelden. Kies in het menu voor ’Contact’ en daarna voor ’Nieuwsbrief’.

 

 2018

Bent u ook al bezig met de voorbereidingen van kerkdiensten en/of bijzondere bijeenkomsten voor dit nieuwe jaar? Wij ook.
In de vorige nieuwsbrief hadden we het over nieuwe kansen.
Wij gaan er vol voor. Dit jaar komen we met het thema-optreden "Volg je hart".
Kortom laat u door ons verrassen in 2018, we ontmoeten u graag in dit nieuwe jaar.

 

Wie zijn wij

The Balladsingers is een band bestaande uit vijf zangeressen, twee zanger-gitaristen, een basgitarist, een toetsenist, een drummer en een geluidstechnicus.

Wij maken muziek met een boodschap, om over na te denken. Daarom willen we graag muzikale aanvulling geven in een dienst door een aantal liederen uit ons repertoire ten gehore te brengen.
Het genre is populair en bestaat deels uit Nederlandstalig en deels uit Engelstalig werk. In overleg is het mogelijk het aantal nummers per dienst te bepalen.

 

Boeken

We kunnen ons voorstellen dat u, voordat u ons wilt boeken, meer informatie wilt hebben.

Dat kan - een boeking via onze website is altijd vrijblijvend - Hermien neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens!

 

Meer dan muziek ...